Επαγγελματική νίκη ...


06-12-2010

φωτο: Θανάσης Κωστούλας - Μακάρι άλλες εκατό

Ο Ολυμπιακός Βόλου στα πρώτα δέκα λεπτά του προχθεσινού παιχνιδιού μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι. Όσο περνούσε η ώρα η Skoda Ξάνθη άρχισε να ανεβάζει αισθητά την απόδοση της με καλή κυκλοφορία ώστε να φτάνει με ορθόδοξο τρόπο στην αντίπαλη περιοχή. Πολύ καλή δουλειά έγινε στον χώρο του κέντρου με τους δυο κόφτες Αντεφέμι και Φλίσκα να κερδίζουν όλες τις μονομαχίες. Αρκετά καλά τα πήγαν και οι δυο νεαροί Μπακ που εκτός από το αμυντικό κομμάτι βοήθησαν και επιθετικά αναγκάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους χαφ του αντιπάλου να γυρνάνε πίσω.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να έχει τον καλό ρυθμό του πρώτου αν και ο αντίπαλος μπήκε πάλι πιο δυνατά κάνοντας την πρώτη του ευκαιρία. Από κει και μετά ισορρόπησε το παιχνίδι η Ξάνθη, εκμεταλλεύτηκε την καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Μαρσελήνιο, που για ακόμη μια φορά πέτυχε ένα ωραίο γκολ.

Στην συνέχεια η ομάδα έδωσε χώρο στον αντίπαλο είτε λόγω άγχους, είτε λόγω τακτικής παίζοντας στην κόντρα επίθεση με τους γρήγορους παίχτες που διαθέτει στα άκρα και αν ο νεαρός Βραζιλιάνος ήταν πιο ομαδικός θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι γρηγορότερα.

Σίγουρα ήμασταν και τυχεροί, η ομάδα του Βόλου έχασε σημαντικές ευκαιρίες αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνουν γρηγορότερα οι αλλαγές για να κλειστούν οι διάδρομοι που υπήρχαν, κυρίως από την αριστερή μας πλευρά.

Το σίγουρο είναι ότι πήραμε μια μεγάλη νίκη και όσο για αυτούς που μιλούν μόνο για τύχη να τους θυμίσω το παιχνίδι με την Κέρκυρα….έτσι είναι το ποδόσφαιρο σήμερα έχεις τύχη αύριο σου γυρνά την πλάτη.

Υ.Σ : Καλά κάνει ο προπονητής και δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές γιατί ξέρει την δίψα που έχουν για διάκριση

Υ.Σ 1 : Κάποια στιγμή γράφαμε για τις μεταγραφικές μπόμπες του καλοκαιριού…δεν είναι χαρά μας να δικαιωνόμαστε για κάτι τέτοιο αλλά μπορεί κανείς να διαπιστώσει ποιοι τραβάνε το κουπί σήμερα.


mail επικοινωνίας: syreds@gmail.com Τα mail και οι απαντήσεις δημοσιεύονται στην στήλη "Συ είπας"