To πάθος καλύπτει τις αδυναμίες

13-12-2010

















Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ η ομάδα στο γήπεδο, χωρίς συνοχή, χωρίς κυκλοφορία, χωρίς να μπορεί να αλλάξει έστω και δυο μπαλιές. Όταν έχεις παίκτες από τους οποίους περιμένεις να σου κάνουν το κάτι παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι και είναι κάτω του μετρίου δεν μπορείς να περιμένεις πολλά, πόσο μάλλον όταν οι δυο ακραίοι σου χαφ δεν συγκλίνουν σχεδόν ποτέ στον άξονα για να ζητήσουν μπάλα να ανοίξουν χώρο στους ακραίους αμυντικούς ώστε να ανεβαίνουν και αυτοί με την σειρά τους. Ένα ακόμα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι με τους παίκτες του κέντρου που δεν πατάνε περιοχή όσο θα έπρεπε για να δίνουν στηρίγματα στους επιθετικούς της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα, μπήκε δυνατά, πίεσε ψηλά, έτρεξε περισσότερο, είχε σε καλή μέρα τον Πόι ο οποίος με το παιχνίδι του παρέσυρε όλη την ομάδα και σύμφωνα με τις ευκαιρίες που είχαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω.

Αν το συνοψίσουμε η διαφορά του πρώτου με το δεύτερο ημίχρονο ήταν ότι στο δεύτερο δείξαμε σαν ομάδα μεγαλύτερο πάθος και διάθεση στο παιχνίδι μας κάτι που όταν υπάρχει καλύπτει και τις όποιες αδυναμίες.

Υ.Γ κάποιος πρέπει να συμβουλεύσει τον Μαρσελίνιο ότι όταν παίζεις για τον εαυτό σου είναι σαν να παίζεις για τον αντίπαλο. Πρέπει να μάθει να παίζει, αυτός κατά τα αλλά προικισμένος παίκτης και για την ομάδα.

Υ।Γ 1 ο μεγαλομέτοχος εχθές είπε ότι ο προπονητής θα είναι ξένος. Κατά την άποψή μας παίρνει μεγάλο ρίσκο.

mail επικοινωνίας: syreds@gmail.com

Τα mail και οι απαντήσεις δημοσιεύονται στην στήλη "Συ είπας"