ΕΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

27-09-2010

Στην χθεσινή εμφάνιση το διαφορετικο που ειχε η ομαδα σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνίδια είχε να κάνει καθαρά με την φιλοσοδφία του κου Παράσχου. Τι θέλω να πω; Ξεροντας την ομάδα, το υλικό που εχει, το τι μπορεί να δώσει, την παρέταξε ως έπρεπε. Ακόμη και αν το αποτελεσμα ηταν αρνητικο για εμας θα εγραφα ακριβώς τα ίδια. Η ομαδα ειχε αγωνιστικο πλάνο, εκλεινε πολύ καλα τους χώρους, δεν αφηνε τον αντιπαλο να κανει παιχνιδι απο το κεντρο, γνωριζοντας ότι η δύναμη του αντιπάλου ειναι στον άξονα.

Στο πρώτο ημιχρονο θα ελεγα οτι ηταν ενα μοιρασμένο παιχνίδι με την Skoda Ξανθη πολύ καλη στο ανασταλτικό κομμάτι και με έξυπνες αντεπιθεσεις που ειχαν σαν αποτέλεσμα το κερδισμένο πέναλτι που μετουσιώθηκε σε γκολ. Πολύ θετικό για την ομάδα ότι δεν "έκατσε" πάνω στο γκολ και συνεχισε να πρεσάρει κυρίως από την πολύ καλη δουλειά που γινόταν στο χωρο του κέντρου από τους Στρμπα, Μπόατεγκ, Βασιλακάκη. Με το τελευταίο κατα την προσωπική μας άποψη, κορυφαίο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μία ομάδα και αυτή ήταν η Ξάνθη. Θα περίμενε κανείς την πίεση του αντιπάλου, πράγμα που δεν έγινε. Δεν έγινε χάρη στο πάθος των παικτών και στις σωστές τοποθετησεις που είχαν οι παίκτες της Ξανθης σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αν ήμασταν λίγο πιο αποτελεσματικοι στα τελειώματα θα μπορούσαμε να έχουμε και ενα δεύτερο γκολ.

Σίγουρα υπήρχαν και κάποιες αδυναμίες κυρίως στην αριστερη πλευρά. Υπήρξε όμως και η γρήγορη αντιδραση του κου Παράσχου με την είσοδο του Στιουαρτ να συγκλείνει στα αριστερά ωστε να μην βγαίνει εύκολα ο αντίπαλος από την συγκεκριμένη πλευρα. Όταν ο Μπόατεγκ φτάσει στο σημείο να εχει τα τρεξίματα που χρειάζονται στην θέση του ίσως να μιλάμε για περίπτωση Έμερσον που τόσο πολύ μας έλειψε τα τελευταία χρόνια.

mail επικοινωνίας: syreds@gmail.com
Τα mail και οι απαντήσεις δημοσιεύονται στην στήλη "Συ είπας"