ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ... ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ!

07-01-2010

Το πρωτο 45/λεπτο του αγώνα μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε άνευρο, χωρις καλή κυκλοφορία της μπάλας, με αμυντικούς προσανατολισμούς χωρίς επιτυχία, με τρομερά προβλήματα στις στημένες μπαλιές κυρίως στην αριστερή μας πλευρά.
Το πρόβλημα της ομάδας για μένα είναι ότι δεν κάναμε σωστή άμυνα από ψηλά, δίνοντας στον αντίπαλο πολύ εύκολους διαδρόμους για να μπει στην περιοχή μας.
Αλλα και στο δημιουργικό κομμάτι δεν ήμασταν πολύ καλοί, αναγκάζοντας τον επιθετικό μας να γυρίζει πολύ πίσω για να πάρει την μπάλα, με αποτέλεσμα η μοναδική μας ευκαιρια να είναι μόνο μία στημένη φάση, από ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Ο μόνος που ξεχώρισε στο πρωτο ημίχρονο ήταν ο Κώστας Φλίσκας με τα πολλά χιλιόμετρα στο κέντρο.

Στο δευτερο ημιχρονο συνεχισαμε στον ιδιο ρυθμο, περιμενοντας τον αντιπαλο πισω απ το κεντρο με τη διαφορα οτι στο αμυντικο κομματι ημασταν καλυτεροι απο το πρωτο ημιχρονο αλλα μεχρι εκει. Πιστευω ότι υπερεκτιμησαμε τον αντιπαλο, θα μπορουσαμε να παιξουμε πιο ανοιχτα ωστε να δημιουργησουμε καποιες φασεις για γκολ σε μια αμυνα των Ιωαννινων η οποια ειχε και αυτη τα κενα της. Προτιμησαμε να παιξουμε αυτο το ανουσιο ποδοσφαιρο εχοντας στο μυαλο μας μονο την ισοπαλια, τιποτα άλλο. Φανηκε στις αλλαγες του κου Ματζουράκη, βαζοντας τους Ριζογιαννη και Βασιλακάκη ότι μας βολευει αυτο το αποτέλεσμα.
Προσωπικα πιστευω ότι αν εβαζε Λουτσιανο και Μαρσελίνιο θα μπορουσαμε να παρουμε και τους 3 βαθμούς. Γιατι το λεμε αυτο. Ο Λουτσιανο ειναι ο μοναδικος παικτης που μπορούμε να εκμεταλλευτουμε σ την κοντρα επιθεση με τις καθετες μπαλιές του. Ενω ο Μαρσελίνιο θα βοηθουσε στην πτέρυγα με την ταχυτητα και την τεχνικη που τον διακρίνει. Βλεποντας το παιχνίδι στην ουσια δεν πηραμε βοηθεια πυτε απο τον Φαμπιανεζι αλλα και ουτε απο τις πτερυγες μας, με τον Κιντάνα και τον Πόι. Πρεπει να μην φοβομαστε τους αντιπαλους τοσο πολυ αλλιως δεν βλεπω να παιρνουμε κανενα αποτελεσμα εκτος έδρας.
Καλυτερος παικτης του παιχνιδιου ηταν ο παικτης και του πρωτου ημιχρόνου Κωστας Φλίσκας και δεν μπορω να καταλαβω την αλλαγη που έγινε.

ΥΓ: Τον καινουριο παικτη δεν μπορουμε ακομη να τον κρινουμε. Με το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου που παιξαμε χθες, δεν μπορουσε να κανει κατι παραπάνω.