ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ

21-12-2009

Απο το πρωτο ημιχρονο κραταμε την ψυχη της ομαδας και το αποτελεσμα. Για μια ακομη φορα φανηκαν οι χτυπητες αδυναμιες που εχει η ομαδα. Ηταν ξεκαθαρη η κακη αμυντικη λειτουργια και τα τεραστια κενα που υπηρχαν στο κεντρο. Χαρακτηριστικο το πρωτο γκολ του ο Επστάιν, ξεκινησε απο το κεντρο χωρις κανενα προβλημα, βγαζοντας μια ευκολη σεντρα στο δευτερο δοκαρι και σαν σε προπονηση, ο παικτης του Ηρακλη πετυχαινει γκολ με το κεφαλι. Σε μια φαση στην οποια ευθυνονται τουλαχιστον τεσσερις παικτες. Ευθυνεται τοσο ο Παπαδημητριου όσο και οι Κιντάνα, Ζτρμπα και Τζακι.
Από την αλλη ομως μπορω να χαρακτηρισω τυχη ότι ο αντιπαλος μας ειχε τα ιδια, ισως και μεγαλυτερα, προβληματα απο μας. Στα θετικα, η γρηγορη αντιδραση της ομαδος και η ισοφαριση αν και θα πρεπει να υπαρξει προβληματισμος απο το τεχνικο επιτελειο, το ποσο ευκολα δεχεται η ομαδα γκολ τοσο απο τα στημένα οσο και απο το δημιουργικο παιχνιδι του αντιπαλου. Θα πρεπει επισης να μας προβληματισει για μια ακομη φορα η κακη αποδοση του Ζτρμπα...
Προσωπικα πιστευω ότι τη διαφορα για την ομαδα μας την εκανε ο Πόι, ο φιλοτιμος και παρεξηγημενος Φλισκας αλλα και ο Λουτσιανο μετα το 35΄. Εδω επισης θα ηθελα να τονισω ότι η ομαδα δεν πηρε σχεδον καθολου βοηθειες απο τα ακρα, ουτε αμυντικα αλλα ουτε και επιθετικα.
Στο δευτερο ημιχρονο, ημασταν σαφως βελτιωμενοι. Σημαντικο ρολο σε αυτο επαιξε η διαθεση που ειχε ο Λουτσιανο. Με τις πρωτοβουλιες που πηρε αναπτυχθηκε σωστα η ομαδα δημιουργωντας φασεις, κυριως απο τα δεξια ενω μπορουμε να πουμε ότι επιβράβευση για την αποδοση του αυτή, ηταν το κερδισμενο πεναλτι αλλα και η μετουσίωση του σε γκολ από τον ίδιο . Αλλα και η γενικη μας εικονα στο δευτερο ημιχρονο ηταν καλυτερη του αντιπαλου αν και οι αλλαγες που έγιναν δεν βοηθησαν οσο θα επρεπε αλλα δεν μπορουμε να τις κρινουμε γιατι ηταν αναγκαστικες.
Η ομαδα θα πρεπει να εκμεταλλευτει την διακοπη του πρωταθληματος για να δουλεψει κυριως στην αμυνα αλλα και γενικα σαν ομαδα σε ολους τους τομεις. Αυτο προϋποθετει το να γινουν σωστες κινησεις την μεταγραφικη περιοδο στις θεσεις που ποναμε και κυριως στην επιθεση. Έχουμε πει επανειλημμένως τις θεσεις μας.

ΥΓ: Ενας προβληματισμος που θελω να εκφρασω ειναι οταν η ομαδα εχει κατοχη μπαλας. Εχουμε στασιμους παικτες που θα επρεπε να κινουνται στο χωρο... Ειναι θεμα φυσικης καταστασης;