ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ

06-12-2009

Δεν μπορω να εξηγησω τον τροπο σκεψης του κου. Ματζουρακη, το να ξεκινησει δηλαδή με αυτη την ενδεκαδα. Δεν μπορεις να ξεκινας με εναν παικτη που δεν χρησιμοποιειται στα "εύκολα" και να τον ριχνεις σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και ουσιαστικά να τον εκθέτεις. Ο λόγος για τον Αλ Σαϊφί που "ψαχνόταν" σε όλη τη διάρκεια της συμμετοχής του στον αγώνα, μέχρι την αλλαγή του. Ούτε η αριστερή μας πλευρά λειτούργησε σωστά με αποτέλεσμα ο ΟΣΦΠ να βρίσκει κενούς διαδρόμους και να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ. Σε αυτό φταίει η λάθος χρησιμοποίση του Κιντάνα μπροστά από τον Τζάκι. Τι εννοώ; Δεν υπήρχε πίεση στον Γκαλίτσιο, με αποτέλεσμα μαζί με τον Γκαλέτη να κάνουν πάρτυ από την συγκεκριμένη πλευρά. Από την άλλη, είχαμε μεγάλο πρόβλημα και στην μεσαία γραμμή και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η μέτρια απόδοση του Ζτρμπα. Σωστή η πρώτη αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, του Μαρσελίνιο με τον Αλ Σαϊφι, αλλα λάθος, κατα την άποψή μου πάντα, η αλλαγή του Φαμπιανέζι με τον Φλίσκα. Έπρεπε να βγει ο Ζτρμπα. Την δεδομένη στιγμή είχε ανέβει αρκετά ο Φαμπιανέζι και εδω μπορώ να κάνω κα μία διαπίστωση: όταν αγωνίζεται ο Κωστούλας στον άξονα φαίνεται να συνεννοειται καλύτερα με τον Φλίσκα παρά με τον Σλοβάκο. Φάνηκε λάθος τακτική της απουσίας του Μαρσελίνιο όταν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβαζοντας όλη την ομάδα με την απόδοσή του. Ο Γκαλίτσιος δεν ανέβαινε με ευκολία και με την είσοδο του Λουτσιάνο ανέβηκε η πίεση στην περιοχή του ΟΣΦΠ.
Για ακόμη μια φορά θα τονισουμε ότι η ομάδα δεν εχει σέντερ φορ, για να εκμεταλλευτεί την ολοκληρωτική υπεροχή που ειχε στο δεύτερο ημίχρονο. Το παραδέχτηκε και ο Γιάννης Ματζουράκης στη χθεσινη συνέντευξη τύπου.
Δεν ξέρω τι σόι επιθετικός είναι αυτός ο Ζακό που γράφουμε στην αρχική σελίδα... αλλά όταν ακούω για δοκιμές, κάτι δεν μου κάθεται καλά. Αν ισχύει πάντως, ας τον δούμε και τον κρίνουμε μετά.