ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

21-02-2010

Κακό παιχνίδι χωρίς ουσία. Έτσι όπως έπαιζε η ομάδα μόνο για ξεκούραστη δεν φαινόταν. Τραγική κυκλοφορία της μπάλας, νεκρές πτέρυγες, όσο για το πάθος… το αφήσαμε και αυτό να ξεκουράζεται από την Τετάρτη. Δυστυχώς, αν συνεχίσουμε με νοοτροπία νεοφώτιστης ομάδας στο τέλος θα κλαίμε την μοίρα μας.
Δεν μπορείς να ξεκινάς το παιχνίδι με τρία αμυντικά χαφ λες και έπαιζες με την Μπαρτσελόνα, αφήνοντας μόνο και έρημο τον Πόι στην κορυφή, επιλέγοντας παιχνίδι με ψηλές μπαλιές απέναντι σε ένα «βουνό» όπως είναι ο Ντουγκλάο. Παρ΄ όλα αυτά ευτυχίσαμε νε προηγηθούμε αλλά μέχρι εκεί. Συνεχίσαμε το κακό ποδόσφαιρο χωρίς μία καλή φάση για γκολ. Κάτι που ήταν δύσκολο να γίνει έτσι και αλλιώς με τον τρόπο που παίζαμε. Και αφού δεν μπορούσαμε εμείς, μπόρεσε ο αντίπαλος ισοφαρίζοντας μας στο αγαπημένο μας λεπτό… επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση. Εδώ μιλάμε για έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και ίσως και ικανότητας.
Και εκεί που πιστεύαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα τα δώσει όλα, συνέχισε να παίζει λες και ήταν παιχνίδι αγγαρείας όπως αυτό της Τετάρτης. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε μία μπαλιά. Και πώς να αλλάξουμε με την στατικότητα που είχαμε σαν ομάδα; Και κάπου εκεί έρχεται και δεύτερη αλλαγή με την οποία δεν κατάλαβα ποια θα ήταν η βοήθεια. Σωστά να βγει ο κακός Ζίεντζουκ αλλά με την είσοδο του Μάριτς έγινε ακόμη πιο νεκρή η αριστερή μας πλευρά. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το δεύτερο γκολ, προσφορά στον αντίπαλο. Και κάπου εδώ το έργο έλαβε τέλος. Με την νωχελικότητα που είχε η ομάδα, δεν υπήρχε τρόπος αντίδρασης, περισσότερο έμοιαζε να θέλαμε να λάβει τέλος η «σεμνή τελετή» παρά να επανέλθουμε στο παιχνίδι.

ΥΓ: Φάνηκε για ακόμη μία φορά ότι η μίζερη πολιτική που υπάρχει στον προγραμματισμό της ομάδος ευθύνεται για την σημερινή της κατάσταση.
mail επικοινωνίας: syreds@gmail.com
Τα mail και οι απαντήσεις δημοσιεύονται στην στήλη "Συ είπας"